Villa Mona Roza 2, Kalkan Kördere mevkisinde 1 yatak odalı 2 kişi konaklama kapasitesine sahip deniz manzaralı bir villamızdır. Deniz ve ada manzarasına sahip olan villamızın jakuzisinde yılın yorgunluğunu atabilir, gün batımında eşsiz bir manzaraya karşı içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. HAVUZ TERASI: Güneş şemsiyesi, şezlong, bahçe yemek masası, barbekü bulunmaktadır.HAVUZ EBAT: Uzunluk 13.50 m Genişlik 5.00 m Derinlik 1.60 mSALON: Oturma grubu, televizyon, uydu... Devamını Oku
Villa Mona Roza 2 | Kalkan / Antalya
₺10,000 - ₺30,000 Haftalık Fiyat
- Manzara: Deniz Manzaralı
- Havuz Bilgileri: Özel Yüzme Havuzu
Fiyata Neler Dahil?
- Elektrik & Su Giderleri
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Limitsiz İnternet
- Temiz Çarşaf ve Yastık Kılıfı
Villa Mona Roza 2, Kalkan Kördere mevkisinde 1 yatak odalı 2 kişi konaklama kapasitesine sahip deniz manzaralı bir villamızdır. Deniz ve ada manzarasına sahip olan villamızın jakuzisinde yılın yorgunluğunu atabilir, gün batımında eşsiz bir manzaraya karşı içeceğinizi yudumlayabilirsiniz.
HAVUZ TERASI: Güneş şemsiyesi, şezlong, bahçe yemek masası, barbekü bulunmaktadır.
HAVUZ EBAT: Uzunluk 13.50 m Genişlik 5.00 m Derinlik 1.60 m
SALON: Oturma grubu, televizyon, uydu alıcı, klima, orta sehpa yer almaktadır.
MUTFAK: Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mikrodalga fırın, ankastre 4'lü ocak, elektrikli su ısıtıcı, tost makinesi, gerekli tüm araç ve gereçler bulunmaktadır.
1. YATAK ODASI: 1 adet çift kişilik yatak, banyo tuvalet, elbise dolabı, klima, komodin, makyaj masası ve jakuzi bulunmaktadır. Deniz manzaralıdır.
NOT: Havuz ısıtması için ekstra ücret talep edilmektedir.
NOT: Kamera ve alarm sistemi bulunmaktadır.
Hasar Depozitosu: ₺1500 (Villa girişte nakit olarak alınır. Herhangi bir hasar yaşanmadığı taktirde çıkışta nakit olarak iade edilir.)
- Restaurant: 4 km
- Market: 1 km
- Plaj: 4.5 km
- Dalaman Havalimani: 135 km
- Sağlık Mrk.: 27 km
- Antalya Havalimanı: 220 km
- Klima
- Uydu TV
- Jacuzzi
- Alarm
- Barbekü
- Internet
- Full Eşyalı
- Ütü
- Oda içi Banyo
- Mikrodalga
- Kettle
- Isıtmalı havuz
- Tost
- Bulaşık Makinesi
- Buzdolabı
- Saç Kurutma
- Evcil hayvanlara uygun değil
- Etkinlik düzenlenemez
- Sigara içilemez
Villalarımız misafirlerimize hasarlı olmadan ve temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Tatil süresince tedbir amaçlı hasar depozitosu talep edilir. Verilen hasar depozitosu tatil sürecinizin bitiminde herhangi bir hasar olmaması durumunda iade edilmektedir.
Hiçbir villanın içerisine özellikle sinek, böcek vb. hayvan yerleştirilmez, konaklama esnasında kapıyı, pencereyi vs. açık bırakırsanız, villalarımızın tamamı doğa içerisinde olduğu için ( bu zaten her villanın kendi sayfasında ve ayrıca kiralama şartlarında da belirtilmiştir ) bu durum doğal olarak normaldir. Bu gibi durumlardan dolayı villadan çıkmak isterseniz sizin tercihiz olacaktır ama para iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.
Kiraladığınız villaya ulaşımınız için yetkili bir personelimiz size eşlik edecek, sizi villanıza ulaştıracak ve gerekli bilgileri size aktardıktan sonra villanızın anahtarını size teslim edecektir.
Tatil için yola çıktığınızda şirketimizi telefon ile arayarak yol tarifi ya da uçakla seyahat edecekler için en yakın havalimanı tarifi alabilirsiniz. Şirketimizin Kalkan merkezdeki ofisinden görevlendirilen yetkili personelimiz sizi karşılayacak ve villanıza ulaştıracaktır. Villa ve Apartlarda standart giriş saati 16:00 ( öğleden sonra ), çıkış saati ise 10:00 ( öğleden önce ) dur.
Villalarda gürültü yaparak çevreyi rahatsız etmeniz durumunda yapılacak şikayetler çıkarma sebebi sayılacak, önce müşteriye uyarı yapılacak fakat durum halen devam ediyorsa ikinci sefer de ev sahibinin evden çıkarma hakkı doğacaktır. Eğer çocuk sayısının fazlalığı gibi sebepler ile gürültülü olacağınızı düşünüyorsanız; kiralık villa seçiminizi yerleşim yerleri dışındaki yerlerden seçmeye özen gösteriniz.
Villa kiralama yapacak olduğunuz bölgeler oldukça güvenli olup her yıl binlerce aile bu bölgelerde tatillerini güvenli bir şekilde geçirmektedirler. Sizin kendi evinizin güvenlik seviyesi ne kadar ise kiraladığınız villanın da güvenlik seviyesi o kadardır.