Kalkan Kalamar'da bulunan Villa Vega Joy, Akdeniz'in büyüleyici güzelliklerini derinlemesine hissedebileceğiniz kiralık yazlıktır. 4 yatak odası ve 8 kişi konaklama kapasitesine sahip olan villamızdan kısa bir yürüyüşle Kalkan'ın mavi bayraklı sularında serinleyebilir, sımsıcak güneşin altında tüm bir yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendireceğiniz, enfes manzaranın tadını çıkarırken merkezi konumda olmanın avantajlarından... Devamını Oku
Villa Vega Joy | Kalamar / Kalkan
₺18,000 - ₺36,000 Haftalık Fiyat
- Manzara: Deniz & Doğa Manzaralı
- Havuz Bilgileri: Özel Yüzme Havuzu
- Havuz ölçüleri: 5 m, 10 m, 1.50 m
Fiyata Neler Dahil?
- Elektrik & Su Giderleri
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Limitsiz İnternet
- Temiz Çarşaf ve Yastık Kılıfı
Kalkan Kalamar'da bulunan Villa Vega Joy, Akdeniz'in büyüleyici güzelliklerini derinlemesine hissedebileceğiniz kiralık yazlıktır. 4 yatak odası ve 8 kişi konaklama kapasitesine sahip olan villamızdan kısa bir yürüyüşle Kalkan'ın mavi bayraklı sularında serinleyebilir, sımsıcak güneşin altında tüm bir yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendireceğiniz, enfes manzaranın tadını çıkarırken merkezi konumda olmanın avantajlarından fazlasıyla yararlanabileceğiniz Villa Vega Joy'da hayallerinizin ötesinde bir villa tatili sizleri bekliyor.
HAVUZ TERASI: Bahçede havuz, yemek masası, barbekü, , şezlong ve şemsiye bulunmaktadır. Havuz ve bahçe temizliği günlük olarak görevli tarafından düzeli yapılmaktadır.
HAVUZ EBAT: Uzunluk 10.00 m Genişlik 5.00 m Derinlik 1.50 m
SALON: Salonda klima uydu alıcı, TV, DVD Player, oturma grubu, koltuğu, lavabo yer almaktadır. Salon havuz katındadır. Bu alanda da oturma gurubu, masa ve sandalye bulunur.
MUTFAK: Amerikan mutfak bulunmaktadır. Mutfakta mikrodalga fırın, bulaşık makinası, ankastre fırın, buzdolabı, çamaşır makinası, ankastre 4’lü ocak, elektrikli su ısıtıcı kettle, ekmek kızartma makinası, tencere ve tava takımı, , yemek takımı, kaşık ve çatal seti ve bardaklar bulunmaktadır. Mutfak havuz katındadır.
1. YATAK ODASI: Süit yatak odası çift kişilik konfor yatak, klima, komodin, ve banyo-WC yer almaktadır.
2. YATAK ODASI: Süit yatak odası çift kişilik konfor yatak, klima, komodin, banyo-WC ve balkon yer almaktadır.
3. YATAK ODASI: 2 adet tek kişilik yatak, klima, komodin, banyo-WC ve balkon yer almaktadır.
4. YATAK ODASI: Genç yatak odası 2 adet tek kişilik konfor yatak, komodin, klima, banyo-WC ve balkon yer almaktadır.
NOT: Havuz ısıtma istenirse haftalık 2000 TL'dir.
Hasar Depozitosu: ₺1500 (Villa girişte nakit olarak alınır. Herhangi bir hasar yaşanmadığı taktirde çıkışta nakit olarak iade edilir.)
- Restaurant: 100 m
- Market: 20 m
- Plaj: 500 m
- Dalaman Havalimani: 125 km
- Sağlık Mrk.: 25 km
- Antalya Havalimanı: 220 km
- Klima
- Balkon
- Park
- Uydu TV
- Çocuk Havuzu
- Barbekü
- Internet
- Full Eşyalı
- Duş Kabini
- Ütü
- Oda içi Banyo
- Kettle
- Isıtmalı havuz
- Bulaşık Makinesi
- Buzdolabı
- Saç Kurutma
- Çocuklara uygun
- Evcil hayvanlara uygun değil
- Etkinlik düzenlenemez
- Sigara içilemez
Villalarımız misafirlerimize hasarlı olmadan ve temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Tatil süresince tedbir amaçlı hasar depozitosu talep edilir. Verilen hasar depozitosu tatil sürecinizin bitiminde herhangi bir hasar olmaması durumunda iade edilmektedir.
Hiçbir villanın içerisine özellikle sinek, böcek vb. hayvan yerleştirilmez, konaklama esnasında kapıyı, pencereyi vs. açık bırakırsanız, villalarımızın tamamı doğa içerisinde olduğu için ( bu zaten her villanın kendi sayfasında ve ayrıca kiralama şartlarında da belirtilmiştir ) bu durum doğal olarak normaldir. Bu gibi durumlardan dolayı villadan çıkmak isterseniz sizin tercihiz olacaktır ama para iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.
Kiraladığınız villaya ulaşımınız için yetkili bir personelimiz size eşlik edecek, sizi villanıza ulaştıracak ve gerekli bilgileri size aktardıktan sonra villanızın anahtarını size teslim edecektir.
Tatil için yola çıktığınızda şirketimizi telefon ile arayarak yol tarifi ya da uçakla seyahat edecekler için en yakın havalimanı tarifi alabilirsiniz. Şirketimizin Kalkan merkezdeki ofisinden görevlendirilen yetkili personelimiz sizi karşılayacak ve villanıza ulaştıracaktır. Villa ve Apartlarda standart giriş saati 16:00 ( öğleden sonra ), çıkış saati ise 10:00 ( öğleden önce ) dur.
Villalarda gürültü yaparak çevreyi rahatsız etmeniz durumunda yapılacak şikayetler çıkarma sebebi sayılacak, önce müşteriye uyarı yapılacak fakat durum halen devam ediyorsa ikinci sefer de ev sahibinin evden çıkarma hakkı doğacaktır. Eğer çocuk sayısının fazlalığı gibi sebepler ile gürültülü olacağınızı düşünüyorsanız; kiralık villa seçiminizi yerleşim yerleri dışındaki yerlerden seçmeye özen gösteriniz.
Villa kiralama yapacak olduğunuz bölgeler oldukça güvenli olup her yıl binlerce aile bu bölgelerde tatillerini güvenli bir şekilde geçirmektedirler. Sizin kendi evinizin güvenlik seviyesi ne kadar ise kiraladığınız villanın da güvenlik seviyesi o kadardır.